Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Poradíme s výberom dámskej prilby na motorku

   2min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Dámske prilby na motorku


Hlavnú úlohu hrá bezpečnosť až potom dizajn.Nákup tovaru, či už je to moto prilba, bunda alebo samotná motorka, je často o emóciách, a nielen ženy sa rozhodujú na základe prvého dojmu, na základe vzhľadu. Za to sa netreba hanbiť, je to úplne prirodzený postoj. Ženy by tiež mali dopredu vedieť, či budú mať pod helmou vlasy rozpustené, alebo potrebujú priestor navyše aj pre cop.





Akú helmu pre dievča?

Žena si zaobstarala motorku, aké sú helmy pre ženy? Kde sa dá kúpiť helma pre priateľku? Koľkokrát ste na internete čítali podobnú otázku, alebo hľadali odpoveď? A skutočne existujú helmy pre dievčatá? Odpoveď je jednoduchá – existujú aj neexistujú.Helmy pre ženy sú úplne rovnaké helmy ako pre pánov. Technické špecifikácie sa ničím nelíšia a jediným rozdielom tak zostáva farba alebo lakovanie danej prilby. Takže ak máte dlhé vlasy a rady s nimi jazdíte v cope, ktorého sa nechcete vzdať – tak vás sklameme, pretože žiadna helma nie je prispôsobená podobným požiadavkám.

Napriek tomu sme pripravili zoznam integrálnych heliem pre dámy , ktoré považujeme nielen z hľadiska dizajnu za veľmi podarené a kde sa výrobcovia snažili prispôsobiť lakovaniu dievčatám. Tešiť sa môžete na rôzne farebné kombinácie (najmä ružovú a jej odtiene) alebo na zaujímavé airbrush.Helmy pre dámy sú naprieč celým finančným spektrom, takže by si vybrať mohla naozaj každá


1. Typ prilby

Vyberajte podľa vašej motorky, na ktorej jazdíte, alebo budete jazdiť. Rôzne prilby sa používajú na ceste, do terénu alebo na skúter na jazdenie po meste. Všeobecne - najľahšie otvorené prilby sú na skúter, integrálne už na cesty a najrobustnejšie sú motokrosové prilby do terénu alebo napríklad na štvorkolku.


2. Materiál prilby

Dnes sa prilby vyrábajú väčšinou zo vstrekovaného termoplastu, z kevlaru alebo z rôznych zliatin. Od materiálu sa tiež odvíja cena prilby. Ženy ocenia čo najľahšiu prilbu.


3. Doplnky a vychytávky

Vymakaná ventilácia, interkom, komfortnejšie polstrovanie. To všetko sa dá zaobstarať a priplatiť si. Je len na vás, akú prilbu si vyberiete, v akej cenovej hladine.


4. Design

No a, samozrejme, vzhľad prilby. Ideálne, aby ladila k oblečeniu.





Rada na záver

Nekupujte si jednu helmu napríklad s partnerom dohromady, aby ste si ju striedali. Budete musieť helmu pred cestou stále upravovať, aby padla priamo vám, obzvlášť pokiaľ jazdíte pravidelne, kúpte si radšej každý svoju helmu. Myslite tiež na to, že zdravie máte len jedno, nezáleží teda na tom, či vám nepôjde helma farbou k bunde, ale na to, že dôjdete do cieľa v poriadku.


09.01.2023, zdroj: bemom.sk, autor: redakcia  






Návrat hore