Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Poradíme s výberom príslušenstva na tenis

   1min.
   besporty.sk
   redakcia
   zdielať

Tenisové príslušenstvo


* Tenisové rakety




  • Tejpy sú elastické pásky, ktoré znižujú bolesť pri natiahnutí svalov a zabraňujú vzniku ďalších svalových zranení. Používajú sa aj v ďalších športoch ako napr. futbal, hokej a basketbal. Najčastejšie sú vyrobené z veľmi kvalitnej bavlnenej tkaniny. Ceny sa pohybujú od 2 do 12 €..

  • Potítka sú užitočný doplnok, vďaka ktorému sa vám pri hre do očí nedostane pot. Práve pot v očiach dokáže spôsobiť chvíľkovú nevýhodu, ktorú váš súper zľahka využije vo svoj vlastný prospech. Na výber je veľké množstvo značiek a rôznych farebných variantov.

  • Siete – pokiaľ si ešte netrúfate ísť na oficiálne ihrisko, zaobstarajte si prenosnú sieť. Rozložte si ju napríklad na záhrade, kde budete trénovať v súkromí a nemusíte sa tak báť neúspechu. Siete sú často výškovo nastaviteľné a dajú sa tak využiť aj na ďalšie športy.

  • Šilty sú ďalšími užitočnými pomocníkmi pri hre. Vďaka nim vás nebude za jasných dní oslňovať slnko a vy sa tak budete môcť stopercentne sústrediť na hru. Takmer vo všetkých prípadoch disponujú nastaviteľným zadným zapínaním.

  • Obal na rakety

  • Ostatné príslušenstvo – tu nájdete napríklad tenisové gripy používané hviezdami, ako je Roger Federer alebo Serena Williams. Bolesť pri natiahnutom svale vám stíši chladivý sprej alebo gél a vyberiete si tu tiež športové fľaše na pitie či elastické návleky na stehná.



29.12.2022, zdroj: besporty.sk, autor: redakcia  






Návrat hore