Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Darčeky pre deti v predškolskom veku od 3 do 6 rokov

   1min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Ako vybrať hračky pre deti v predškolskom veku



Darčeky pre deti v predškolskom veku od 3 do 6 rokov

Deti v tomto veku sú už veľmi zvedavé, všetko ich zaujíma, nastupujú do škôlky a stretávajú sa s novými kamarátmi. Veľmi radi objavujú nové hračky, bavia ich preliezky, pieskoviská a začínajú sa voziť na prvých trojkolkách či kolobežkách. V tomto veku je teda veľmi bohatý výber darčekov pre deti. Treba už len zistiť, čo všetko už deti doma majú, aby ste im nekúpili to isté.


Pre deti tohto veku vyberajte darčeky podľa:






S čím u nich určite zabodujete

O období od troch do šiestich rokov hovoríme aj ako o období zlatého veku hry. Hra je pre dieťa hlavnou a dominantnou činnosťou, špecifickou formou učenia a prípravou na školu a prácu v ďalšom živote. Znalosť detí o svete je už vyspelejšia. V tomto období nastáva silný rozvoj fantázie, ktorá sa dá podporovať vhodnou stimuláciou.


Výbava na detské povolanie

Je najtypickejšou hračkou v predškolskom veku. Stačí teda vedieť, aké povolanie sa škôlkarovi najviac páči a radosť je na svete.


Hudobné nástroje


Robotické hračky


Kolobežky

Odrážadlá

Autodráhy

Konštrukčné stavebnice - Lego

Tieto hračky zlepšujú jemnú motoriku, manipulačné zručnosti dieťaťa, trpezlivosť, predstavivosť a rozvíjajú priestorové videnie. Množstvo vytvorených konštrukcií sa dá uviesť aj do pohybu, dieťa sa učí stavaním pochopiť základy mechaniky. Vlastná dizajnová konštrukcia má pre dieťa veľký význam. Konštrukčné hračky poskytujú nekonečné množstvo možností, sú výborné na rozvoj detskej fantázie.

Bábiky

Plastelína a modelovacie hmoty

Ide o skvelú a kreatívnu formu zábavy, ktorá dokáže deti zabaviť na veľmi dlhú dobu. Deti si modelovaním rozvíjajú svoju fantáziu a jemnú motoriku.


Kreatívne tvorenie

Práca s drobným tvorivým materiálom, ako je kreslenie, lepenie, vystrihovanie, omaľovávanie zlepšuje jemné motorické zručnosti a zlepšujú koordináciu, a podporujú trpezlivosť, kreativitu a sebavedomie dieťaťa.


30.12.2022, zdroj: bemom.sk, autor: redakcia  






Návrat hore