Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Poradíme s výberom vhodného boxovacieho vreca pre deti

   2min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Boxovacie vrecia pre deti

Box už nie je dávno záležitosť iba mužov, keď si potrebovali zvyšovať svoje skúsenosti a fyzickú zdatnosť. Tento šport patrí k náročnému výkonu, ale tiež sa dá hovoriť o určitej elegancii a značnej obľúbenosti, ktorú môžeme vidieť aj na filmových plátnach. Okrem toho je veľmi dobrý na chudnutie a najmä potom je ideálny na pekné vytvarovanie tela. Pomôcku nemusíte mať umiestnený len v telocvični, doma alebo vonkajšie boxovacie vrece môže byť tiež dobrou voľbou. Záleží, čo presne chcete a je dôležité, ako vyberať boxovacie vrece. Pre začiatočníkov je lepšie zvoliť ľahšie vrece, na ktorom si budete skôr trénovať správny pohyb. A ak sa už radíte k profi športovcom, tak je lepšie sa pozrieť po oveľa ťažšom kuse, ktorý bude úspešne odolávať vašej sile.






Pre tých najmenších

V tak nízkom veku, v akom môže vaše dieťa začať prvé krôčiky s boxovaním nebude potrebné kupovať žiadne profesionálne vrece na boxovanie. Úplne postačí nejaká základná pomôcka, kde sú napríklad aj zobrazené motívy obľúbených postáv, aby malo dieťa väčšiu motiváciu do pohybu. Ide tak o skvelú pohybovú aktivitu, ktorej by sa mali deti venovať pravidelne. Ide skôr len o nacvičovanie pohybu a základné zručnosti.

Keď nie je vonku optimálne počasie, tak sa dá vymyslieť svojim malým deťom aj domáca športová aktivita. Postačí na to nafukovacie vrece napríklad v tvare zvieratka alebo nejaké pekne sfarbené, aby sa páčilo. V takých vreciach je väčšinou malý priestor, kde je piesok alebo sa naleje voda pre stabilné umiestnenie na určité miesto.


Ktorá náplň je lepšia?

Najlepšie sú vrecia naplnené vzduchom, skvele potom držia tvar. Potom aj koža, čo znamená vysokú odolnosť a najmä trvanlivosť. A potom tu máme ešte aj piesok, ktorý sa veľmi riešil v dobách predchádzajúcich. Pri lacnejších vreciach sa budeme stretávať s plastovou alebo textilnou výplňou, ktorá sa môže po čase nepríjemne zosypať.



30.12.2022, zdroj: bemom.sk, autor: redakcia  






Návrat hore