Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Sprievodca výberom magnetickej zubnej kefky iO

   3min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Magnetické zubné kefky iO

Elektrické magnetické kefky s technológiou iO sú na trhu novinkou. Kefky s revolučnou iO technológiou kombinujú výhody sonických a oscilačne rotačných kefiek a na prvý pohľad vyzerajú ako kefky oscilačne rotačné. Vďaka tejto kombinácii je čistenie zubov nielen účinné, ale zároveň aj šetrné.






Princíp fungovania

Magnet nachádzajúci sa v tele kefky vykonáva oscilačno-rotačný pohyb sprevádzaný magnetickými mikrovibráciami.

Magnetický pohon bez trenia prenáša energiu priamo na končeky vlákien, vďaka čomu poskytuje jemnejšie a účinnejšie čistenie, ale aj celkovo príjemnejší zážitok z čistenia zubov. Vďaka magnetickému pohonu sa totiž rovnomerne prerozdelí energia do končekov vlákien a vytvára šetrné mikrovibrácie. Kefka pri užívaní kĺže pekne zub po zube a výsledkom je tichý aj príjemný chod počas prevádzky.


Proces čistenia zubov je vďaka magnetickému lineárnemu motorčeku príjemne tichý a na rukoväti kefky vibrácie nie sú skoro poznať. Práve tento motorček veľkým pokrokom oproti všetkým ostatným elektrickým zubným kefkám, ktoré sú vybavené klasickým motorčekom.

Kefky majú malú okrúhlu hlavicu, ktorá sa ľahko dostáva aj do zle dostupných miest. Špeciálna okrúhla hlavica Ultimate Clean dokáže svojimi štetinkami obklopiť celý zub a vlákna smerujúce rôznymi smermi sa ľahšie dostanú aj do medzizubných priestorov.


Na rukoväti kefky sa nachádza interaktívny displej , na ktorom sa zobrazuje režim čistenia a umožňuje nastavenie kefky. Umelá inteligencia v iO kefke dokáže rozpoznať 16 rôznych povrchov zubov .





Interaktívny farebný OLED displej

Interaktívny displej zobrazuje dôležité informácie – vrátane nastaviteľných režimov čistenia, pozdravov a smajlíkov za dobre odvedenú prácu. Uvíta pozdravom, je možné vybrať až zo 7 režimov čistenia a upozorňuje na výmenu hlavice kefky.

Na displeji kefky je ľahko čitateľný ukazovateľ stavu nabitia batérie.






Aplikácia s umelou inteligenciou

Po stiahnutí špeciálnej aplikácie, v ktorej nájdete nielen umelú inteligenciu AI Brushing Recognition, ale aj 3D grafiku, ktorá vás sprevádza počas čistenia tak, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok na všetkých miestach vašich úst. Umelá inteligencia sleduje počas čistenia každý váš pohyb po ústnej dutine a okamžite vyhodnocuje, či máte správne vyčistené všetky miesta, alebo ste niektoré z nich nevyčistili dostatočne, alebo dokonca úplne vynechali.






Inteligentný senzor tlaku

Navádza používateľa k vyvíjaniu optimálneho tlaku pri čistení. Inteligentný senzor tlaku zabudovaný vo svetelnom krúžku signalizuje červenou, bielou a zelenou farbou či pri čistení vyvíjate nadmerný tlak, nedostatočný tlak a správny tlak.


  • Červené svetlo - príliš silný čistiaci tlak

  • Zelené svetlo - optimálny čistiaci tlak

  • Biele svetlo - nedostatočný čistiaci tlak





Vizuálny časovač

Poskytuje používateľom personalizované pokyny na dosiahnutie čo najlepšieho vyčistenia. Časovač sleduje dĺžku čistenia každého zuba, takže používatelia vedia, či si čistili zuby po dobu dvoch minút, čo je doba čistenia odporúčaná zubnými lekármi, alebo či čistili kratšiu dobu. Ikony smajlíkov na displeji dávajú používateľom vedieť, či už dosiahli svoj cieľ alebo ich čistenie bolo neefektívne.





Režimy čistenia

Svoj program si v kefke nájdu nielen zákazníci s citlivými zubami a ďasnami, ale aj tí, ktorí túžia po belostnom úsmeve, intenzívnom pocite čistoty alebo si chcú naozaj kvalitne vyčistiť jazyk.


  • Režim “Daily Clean” - základný program na čistenie, určený na každodenné čistenie

  • Režim “Sensitive” - nižšia intenzita čistenia pre citlivé zuby

  • Režim “3D” - špeciálna technológia pulzných pohybov, ktoré slúžia na výraznejšie odstraňovanie zubného povlaku

  • Režim “White” - funkcia bielenia, redukuje škvrny na zuboch a prispieva k belšiemu úsmevu

  • Režim “Deep clean” - režim pre ešte hlbšie čistenie

  • Režim “Gum Care” - jemne masíruje ďasná s dôrazom na čistenie stoličiek

09.01.2023, zdroj: bemom.sk, autor: redakcia  






Návrat hore